Jongerencentrum The Mall Bijlmer opent deuren

Op 18 april opent het nieuwe jongerencentrum The Mall Bijlmer officieel zijn deuren. The Mall biedt jongeren vanaf 10 jaar in de H-buurt een veilige plek waar alle vragen gesteld mogen worden. Daarnaast is er ruimte voor talentontwikkeling en sport en worden ze gestimuleerd zich in te zetten voor hun omgeving. 

 

The Mall Bijlmer is een initiatief van de Pentecostal Council of Churches (koepel van migrantenkerken) en Youth for Christ. De PCC wil graag iets betekenen voor de jongeren in de Bijlmer. Youth for Christ ondersteunt hen hierbij met meer dan 60 jaar ervaring in het werken met (kwetsbare) jongeren.

 

Vrijwilligers
Het grootste deel van dit initiatief wordt gedraaid door vrijwilligers. Zij leveren ieder op hun eigen manier een bijdrage aan het jongerenwerk: meidenwerk, sport, dansworkshops en identiteitsontwikkeling. Daarnaast zijn ze rolmodellen voor de jongeren. Jongerenwerker Glen Leeuwin begeleidt de vrijwilligers heeft veel ervaring in professioneel welzijnswerk. De afgelopen maanden stonden voornamelijk in het teken van kennismaking met de jongeren, ouders en de buurt.

 

Feestje
Inmiddels is The Mall al open en is het elke maandag en woensdagmiddag en -avond vol. Tijdens de officiële opening is er ook een feestje voor de buurt. Een mooie gelegenheid om kennis te maken en een kijkje te nemen. The Mall Bijlmer is ook op Facebook.

 

Meer informatie

Datum: 18 april vanaf 13:00u

Locatie: Hogevecht 229d (onder de doorgang van flat Hogevecht)

Contact: Dianne.slingerland@yfc.nl

 

 

< Terug naar het overzicht